νέο κατάστημα ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την συνέντευξη από την εφημερίδα Θεσσαλία για το “φωτογραφείο πανόραμα”

(Του Φώτη Σπανού, δημοσιογράφος στην εφημερίδα Θεσσαλία.)

Στα 30 χρόνια λειτουργίας του έχει αποτυπώσει μέσα από τον φωτογραφικό φακό και το βίντεο πολλές χαρούμενες στιγμές νεόνυμφων και οικογενειών από γάμους, βαπτίσεις αλλά και άλλα κοινωνικά γεγονότα, εκδηλώσεις, θεατρικά και αθλητικά δρώμενα. Το Φωτογραφείο Πανόραμα και με νέο κατάστημα αποτελεί συνώνυμο του επαγγελματισμού και της ποιότητας μεταφέροντας στα φωτογραφικά και ψηφιακά άλμπουμ έναν κόσμο γεμάτο όμορφων και ξεχωριστών αναμνήσεων που συνοδεύουν τους πρωταγωνιστές σε όλη τους την ζωή.

Το Φωτογραφείο Πανόραμα ξεκίνησε την λειτουργία του το 1989 και έκτοτε συνεχίζει την πλούσια δράση του αποκλειστικά με την επαγγελματική φωτογραφία και βίντεο σε γάμους βαπτίσεις, εκδηλώσεις, θεατρικά, αθλητικά και άλλα δρώμενα.

Η επιχείρηση έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Μεταμορφώσεως-Γ. Καρτάλη 56α. Η εξέλιξη όμως της επιχείρησης και η θερμή ανταπόκριση του κοινού οδήγησαν στο άνοιγμα και ενός δεύτερου  καταστήματος, επί της οδού Κ. Καρτάλη 199.

Έχοντας σπουδάσει φωτογραφία και σκηνοθεσία ο Νίκος Βαϊτσόπουλος έχει αναλάβει πλέον τα ηνία του φωτογραφείου παίρνοντας την σκυτάλη από τον πατέρα του Κώστα Βαϊτσόπουλο ο οποίος και τώρα τον βοηθά στο χώρο του εργαστηρίου.

«Από μικρός μεγάλωσα μέσα στο χώρο του φωτογραφείου. Μου αρέσει η φωτογραφία, είναι κάτι που με γεμίζει και γι’ αυτό αποφάσισα να την σπουδάσω. Για μένα η φωτογραφία είναι τέχνη που συνεχώς εξελίσσεται μέσα από σύγχρονα ψηφιακά μέσα» τόνισε ο ίδιος και πρόσθεσε πως «είναι πολύ όμορφο να μεταφέρεις μέσα από το φωτογραφικό φακό και το βίντεο τις όμορφες στιγμές των νεόνυμφων, ενός ζευγαριού  που βαπτίζει το παιδί του. Και μέσα από την δουλειά μας καταφέρνουμε πάντα σε οικονομικές τιμές να αποτυπώνουμε όλο αυτό το κλίμα ευχάριστης διάθεσης αξιοποιώντας τις γνώσεις μας αλλά και χρησιμοποιώντας σύγχρονα μέσα».

Κατασκευάζει ψηφιακά άλμπουμ

Ο κ. Νίκος Βαϊτσόπουλος που από το 2005 δραστηριοποιείται στο χώρο του γάμου τόνισε πως «το Φωτογραφείο Πανόραμα το οποίο λειτουργεί από το 1989, είναι το μοναδικό φωτογραφείο στον Βόλο με το μεγαλύτερο φωτογραφικό εργαστήριο. Επίσης έχουμε το προνόμιο να μπορούμε να κατασκευάζουμε μόνο εμείς στην Μαγνησία ψηφιακά άλμπουμ, ενώκάνουμε  εκτυπώσεις καλύτερες από όπως τραβήχτηκαν, καθώς λόγω εξοπλισμού, τυπώνουμε τις φωτογραφίες με χημικό και όχι με μελάνια.

Επίσης στο Φωτογραφείο Πανόραμα οι εκτυπώσεις φωτογραφιών γίνονται σε πορσελάνη, ενώ κάνουμε εκτυπώσεις σε πολύ μεγάλες διαστάσεις. Τέλος μπορούμε να παρέχουμε και άλλες υπηρεσίες στην φωτογραφία με παράδοση του έργου μας αυθημερόν».

Συνεχής ανανέωση του εξοπλισμού

Μία από την σημαντικότερη μέριμνα του Φωτογραφείου Πανόραμα είναι η συνεχής ανανέωση του εξοπλισμού του. 

«Ανανεώνω τον φωτογραφικό και τον κινηματογραφικό εξοπλισμό του φωτογραφείου ανά δύο χρόνια» τόνισε ο κ. Βαϊτσόπουλος και πρόσθεσε πως «παρακολουθώ από δύο έως πέντε σεμινάρια τον χρόνο για φωτογραφική και κινηματογραφική προσέγγιση σε γάμο».

Απαράβατοι κανόνες για τον ίδιο είναι πως «δεν αναλαμβάνω περισσότερους από ένα γάμο κάθε Σάββατο για να μπορώ να έχω τον έλεγχο, και να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είμαι πολύ διακριτικός και δεν επικοινωνώ με το ζευγάρι τη στιγμή του ιερού μυστηρίου, απλώς κάνω καταγραφή των γεγονότων. Δεν κρατώ τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών, άλλα παραδίνω φωτογραφίες σε πλήρη ανάλυση. Τέλος το βίντεο το παραδίνω σε USB ξύλινο, χαραγμένο με laser τα ονόματα τους. 

Το νέο φωτογραφικό κατάστημα για γάμους

Το Φωτογραφείο Πανόραμα διαθέτει πλέον και δεύτερο κατάστημα επί της οδού Κ. Καρτάλη 199. «Ανοίξαμε εδώ και λίγες εβδομάδες το δεύτερο κατάστημά μας επί της οδού Κ. Καρτάλη 199 το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με τους γάμους. Σε ένα πολύ όμορφο και ζεστό χώρο οι μελλόνυμφοι θα μπορούν να γνωρίσουν την δουλειά μας, να δουν φωτογραφικά και ψηφιακά άλμπουμ και να συζητήσουμε άνετα και ήρεμα για αυτά που θέλουν αναφορικά με την προσέγγιση του πιο ευχάριστου γεγονότος της ζωής τους» επισήμανε ο κ. Βαϊτσόπουλος συμπληρώνοντας πως «με σεβασμό στον πελάτη προχωρούμε και εξελίσσουμε την δουλειά και την επιχείρησή μας, ώστε να είμαστε διαρκώς ένα βήμα μπροστά από τις νέες τάσεις».

εφημερίδα
εφημερίδα Θεσσαλία