Μετατροπή κασετών σε DVD. Έχετε VHS – SVHS – Hi8mm – 8mm – miniDV – DV μετατροπή σε DVD

Η φθορά μίας κλασικής (vhs – svhs κλπ) βιντεοκασέτας σχετίζεται με το πέρασμα του χρόνου και με τις συνθήκες αποθήκευσής της κασέτας.

Oι συσκευές αναπαραγωγής βιντεοκασετών (βίντεο) δεν παράγονται πλέον από τις εταιρείες κατασκευής ηλεκτρονικών ειδών. Οι κασέτες βίντεο περιέχουν σίγουρα σημαντικές στιγμές της ζωής σας.

Δίνοντάς τους ψηφιακή μορφή, θα μπορέσετε να διατηρήσετε αυτές τις αναμνήσεις ζωντανές για πάντα και να τις μοιραστείτε με φίλους και συγγενείς ακόμα και να κάνετε upload στο facebook ή στο youtube το βίντεο.

Αφήστε το χρόνο να συνεχίσει να προσφέρει συγκινήσεις, αντί να κλέβει αναμνήσεις.

Βιώστε στην οθόνη του σπιτιού σας ξανά τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας από την δεκαετία του 70 – 80 -90

Περάστε από την αναλογική στην ψηφιακή εποχή, μετατρέποντας τις κασέτες σας σε DVD ή CD

Στο εργαστήριο του φωτογραφείου πανόραμα διαθέτουμε όλο τον κατάλληλο και απαραίτητο εξοπλισμό για την μετατροπή όλων των τύπων οικιακών και επαγγελματικών κασετών: VHS, VHS-C, 8mm, Hi8, Digital8, DV, mini-DV, beta κλπ. Παράλληλα έχουμε την δυνατότητα να μετατρέψουμε και τις κασέτες Aμερικάνικου συστήματος (NTSC) σε ψηφιακή μορφή mp4

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

  • Παράδοση ψηφιακού υλικού σε 1 – 3 ημέρες.
  • Βελτιωμένη ποιότητα εικόνας
  • Παράδοση ψηφιακού υλικού σε DVD ή σε USB
  • Επισκευή κασέτας (σε περίπτωση που έχει κοπεί η ταινία ή έχει σπάσει το πλαστικό περίβλημα)
  • αναπαράγουμε το υλικό από την κασέτα με βίντεο με 12 κεφαλές για την καλύτερη ποιότητα εικόνας που είναι δυνατόν να δοθεί από την κασέτα σας.

Μετατροπή κασετών σε DVD