Καλωσορίσατε στο φωτογραφείο πανόραμα στον Βόλο. Η εφαρμογή 360º Virtual Tour σας επιτρέπει να εισέλθετε στο χώρο μας, να ανοίξετε τα άλμπουμ να δείτε βίντεο από γάμους και βαπτίσεις.

Μια 3D προβολή του χώρου σας, σας προσφέρει πολλά περισσότερα από όσα μπορείτε να φανταστείτε.

360º Virtual Tour αποτελεί πλέον κανόνα για την προβολή του επαγγελματικού σας χώρου, στον τομέα των ξενοδοχειακών καταλυμάτων, εστιατορίων και όχι μόνο…

Επισκέπτες από όλο τον κόσμο θα έχουν την δυνατότητα όχι απλά να δουν αλλά και να περιηγηθούν στον χώρο σας σαν να ήταν εκεί…

Aν μια εικόνα ειναι 1.000 λέξεις τότε οι 360º Virtual Tour με αλληλεπίδραση από τον χρήστη μπορεί να δώσει στους επισκέπτες μεγαλύτερο κύρος της επιχείρησης σας.

Το φωτογραφείο πανόραμα με την εμπειρία και με το εξοπλισμό που διαθέτει μπορεί να αποτυπώσει το κατάλυμα, την επιχείρηση , το ξενοδοχείο σας σε εικονική πραγματικότητα και λειτουργικό αποτέλεσμα που θα προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες.

Η εισαγωγή των 360º Virtual Tour στην πλατφόρμα booking αυξάνει τις κρατήσεις 83,4% .

Μια από τις υπηρεσίες που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι και η δυνατότητα λήψεως πανοραμικών 360º φωτογραφιών από αέρος με χρήση drone.

Οι εικονικές φωτογραφίες 360º μπορούν να ενσωματωθούν στην ιστοσελίδα σας αλλά και στα social media που υποστηρίζουν την τεχνολογία 360º Virtual Tour όπως είναι το facebook.