Το mirror photo booth είναι εδώ στο φωτογραφείο πανόραμα Βόλου για να απογειώσει τα event σας.Η δεξίωση του γάμου σας, της βαφτίσης του παιδιού σας, γενέθλια, εγκαίνια, πάρτι ή εκδηλώσεις σε κέντρα διασκέδασης αλλάζουν επίπεδο και ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.

Το mirror photo booth προσφέρει απίθανη και πρωτόγνωρη εμπειρία διασκέδασης με δόση μαγείας και glamour στις εκδηλώσεις σας. Όλοι οι παρευρισκόμενοι θα εντυπωσιαστούν από τον μοναδικό συνδυασμό τεχνολογίας και πολυτέλειας του πιο σύγχρονου photo booth που υπάρχεί από το φωτογραφείο πανόραμα στον Βόλο. Θα είναι σίγουρα μια αξέχαστη εμπειρία που θα καταπλήξει όλους τους καλεσμένους σας….

Πως λειτουργεί:

Χρησιμοποιεί έναν ολόσωμο καθρέπτη με μία κάμερα στο πάνω μέρος και όμορφη μαύρη κορνίζα που πλαισιώνει έναν ψηφιακό καθρέφτη ο οποίος επικοινωνεί διαδραστικά με τον καλεσμένο μέσω πρωτότυπων video animations. Ακουμπώντας τον καθρέφτη ενεργοποιείται η εικονική βοηθός και καθοδηγεί στην διαδικασία είτε λήψης φωτογραφίας, ή λήψη βίντεο με ήχο ή video boomerang, σχόλια από τους καλεσμένους και επιβραβεύσεις του mirror photo booth στους φωτογραφιζόμενους. Οι καλεσμένοι σας ζούν μια απόλυτα διασκεδαστική, αξέχαστη εμπειρία.

  • Εκτύπωση φωτογραφίας
  • αποστολή με email
  • ανέβασμα φωτογραφιών στο facebook – instagram

Κόστος photobooth:

Οι τιμές για το photo booth είναι οι πιο ανταγωνιστικές της αγοράς.

Επίκοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε.

Την υπηρεσία mirror photo booth μπορείτε να την πάρετε από το φωτογραφείο πανόραμα ακόμα και αν δεν έχετε επιλέξει εμάς για να καλύψουμε φωτογραφικά τον γάμο σας!

Εμείς από το φωτογραφείο πανόραμα αγαπάμε αυτό που κάνουμε!

Το Photo Booth δεν είναι απαραίτητο να είναι ακριβό επειδή είναι κάτι “νέο” .

Για εμάς κάθε γάμος γίνεται προσωπική υπόθεση σχεδιάζοντας μαζί κάθε λεπτομέρεια της φωτογράφισης του γάμου σας!

Το βασικό πακέτο περιλαμβάνει:
100 εκτυπώσεις
USB stick με όλες τις φωτογραφίες
Εξατομικευμένο σχέδιο (tamplate)
Κόκκινο χαλί
Αξεσουάρ φωτογράφησης για τους καλεσμένους