Από το 2015 το φωτογραφείο πανόραμα έχει την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό για να μετάδωση ζωντανά τον γάμο σας μέσω internet.

Η ημέρα του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας, εκτός από θρησκευτικό γεγονός, είναι μία ημέρα γιορτής που θα  γιορτάσετε με συγγενείς και φίλους!

Ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζαν τα ζευγάρια, είναι με αυτούς τους καλεσμένους που δεν θα μπορούσαν να παρευρεθούν στον γάμο και την δεξίωση. Το φωτογραφείο πανόραμα είναι εδώ να δώσει την λύση, μέσω των υπηρεσιών Live Streaming, όπου το ζευγάρι, μπορεί πλέον να μεταδώσει ζωντανά την γαμήλια τελετή και την δεξίωση του γάμου σε δικό τους κανάλι.

Live Streaming, από την ματιά του φωτογραφείου πανόραμα! Με μία κινητή κάμερα με gimbal stabilizer οι θεατές βιώνουν τον γάμο σας, σαν να ήταν εκεί!

  • Με το Live–Streaming, οι θεατές βλέπουν από την τελεόραση τον υπολογιστή ή το κινητό αμοντάριστα και σε πραγματικό χρόνο πλάνα. 
  • Το ζευγάρι, μπορεί να επιλέξει αν το link του live streaming θα είναι ορατό σε όλο το κόσμο ή μόνο σε συγκεκριμένους θεατές.
  • Το ζευγάρι επιλέγει σε ποια πλατφόρμα θα γίνει η μετάδοση Youtube – Facebook ή σε ιδιωτικό κανάλι.
  • Το ζευγάρι θα επιλέξει αν οι θεατές θα μπορούν να σχολιάζουν.
  • Το κόστος της υπηρεσίας, είναι πολύ χαμηλό. 

Σε πολλές χώρες, τα ζευγάρια για να μειώσουν τα έξοδα που προκύπτουν από την φυσική παρουσία των καλεσμένων, έχουν καθιερώσει το Live Streaming, ως βασική υπηρεσία, για τον γάμο τους.

Το φωτογραφείο πανόραμα μπορεί να εγγυηθεί, άριστο και επαγγελματικό αποτέλεσμα λόγω της εμπειρίας και του εξοπλισμού του!

Κλείστε ραντεβού να σας παρουσιάσουμε την δουλειά μας ΕΔΩ
Διαβάστε τις κριτικές πελατών μας