Η επαγγελματική διαφημιστική φωτογράφιση και βίντεο είναι απαραίτητη για κάθε επαγγελματία.

Διανύοντας την εποχή την εποχή του ιντερνετ η διαφημιστική φωτογραφιση είναι απαραίτητη για όσους θέλουν να προσελκήσουν νέους πελάτες.  Το φωτογραφείο πανόραμα είναι σε θέση να καλύψει και τα ποιο απαιτητικά concept μέσα από επαγγελματική εξειδικευμένη διαφημιστική φωτογράφιση.

Σκοπός μας στη διαφημιστική φωτογράφιση:

είναι αποδοτική σύνδεση δύο πεδίων, αυτού της φωτογραφίας και αυτού της μελέτης ενός εταιρικού πλαισίου, με σκοπό τη δημιουργία σειράς φωτογραφιών προϊόντων ή φωτογραφιών χώρων και προσώπων που να καλύπτουν στο έπακρο τις ανάγκες της διαφημιστικής καμπάνιας σας.

Εσωτερικός και εξωτερικός χώρος φωτογράφισης, προοπτική λήψης (επίπεδη- δυναμική), λεπτομερές, κοντινό, μακρινό και γενικό πλάνο λήψης, η συμμετοχή ή όχι ανθρώπινης παρουσίας και η έγχρωμη ή ασπρόμαυρη απόδοση της.

Οι τεχνικές και οι τρόποι λήψης φωτογραφιών και video καθορίζονται ανάλογα με το σκοπό που καλούνται να εξυπηρετήσουν πάντα μέσα από την έμπειρη «ματιά» του φωτογράφου προϊόντων και χώρων.

Μέσα από τον εξειδικευμένο φωτογραφικό εξοπλισμό το φωτογραφείο πανόραμα, με γνώσεις και εμπειρία σε φωτογράφηση με φυσικό και τεχνητό φωτισμό δεσμευόμαστε για τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

Εφαρμόζουμε σύγχρονες τεχνικές διαφημιστικής φωτογράφισης ώστε να σας παραδώσουμε εικόνες υψηλής ανάλυσης και ποιότητας 300 dpi (για τύπωμα) και σε web ανάλυση 72dpi. Έτοιμες να χρησιμοποιηθούν με ψηφιακή επεξεργασία για χρήση σε ιστοσελίδες και e shop , καθώς και σε κάθε έντυπης μορφής διαφημιστικής ενέργειας.

Πιστεύουμε ότι η διαφημιστική φωτογράφιση θα υποστηρίξει οποιεσδήποτε ενέργειες marketing επιλέξετε και θα είναι το κλειδί της επιτυχίας για την προώθηση των προϊόντων, του χώρου και των υπηρεσιών σας.

Επαγγελματικές διαφημιστικές φωτογραφίες θα υποστηρίξουν τις προωθήσεις της επιχείρησής στα social media και το διαδίκτυο.

Special Events, αθλητικά καλοκαιρινά τουρνουά, ένα νέο cocktail για το beach bar, είναι απαραίτητο να προβληθούν σωστά ώστε η επένδυσή σας να είναι αποδοτική.

Το Studio μας για φωτογράφηση προϊόντων, προσώπων και φωτογράφηση χώρων στον Βόλο και όχι μόνο είναι στην διάθεσή σας προκειμένου να συζητήσουμε για οποιοδήποτε concept σχετικά με την διαφημιστική φωτογραφική προώθηση του brand σας.

Φωτογράφιση για airbnb , ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχεία, καταστήματα, προϊόντα, πορτρέτα, μία σειρά φωτογραφιών για προώθηση την επένδυσης σας.

εικονική περιήγηση η νέα μόδα που ο επισκέπτης της ιστοσελίδας σας μπορεί να περιηγηθεί στους χώρους σας.

επικοινωνήστε μαζί μας, 2421029717