Στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως καταγράψαμε με φωτογραφία και βίντεο την βάπτιση της Δόμνα.
Όμορφα χαμόγελα από γονείς, συγγενείς και φίλους που βρέθηκαν στην βάπτιση για να μοιραστούν ευχές και χαμόγελα με τον Χάρη και την Κατερίνα αυτούς τους δύο υπέροχους γονείς!
Αν και φτάσαν στην εκκλησία αργά, μόλις λίγα λεπτά πριν την βάπτιση με την μικρή Δόμνα να κοιτάτε αγκαλίτσα στην μαμά της, εμείς από το φωτογραφείο χωρίς να ανησυχήσουμε το μωρό και πολύ οργανωμένα κάναμε τις αναμνηστικές στάσεις με γονείς, νονούς, αδέρφια, γιαγιάδες, παππούδες. στην διάρκεια της φωτογράφησης η Δόμνα μας έκανε την χάρη και ξύπνησε έτσι έχει όμορφα πορτρέτα το κοριτσάκι!
Το μυστήριο της βάπτισης της το καταγράψαμε όσο πιο διακριτικά μπορούμε χωρίς φλας χωρίς να τραβάμε την προσοχή του κόσμου!!!
Στο τέλος της βάπτισης, η Δόμνα φωτογραφήθηκε με σχεδόν όλους του καλεσμένους και όχι μόνο άλλα και με το μικρό σκυλάκι της οικογένειας!