Βάπτιση στον Άγιο Τρύφωνα στην Νεάπολη του Βόλου.
Υπέροχα χαμόγελα και γελάκια από την μικρή Ελένη καταγράψαμε με τον φωτογραφικό και τηλεοπτικό φακό του φωτογραφείου πανόραμα!
Φωτογράφιση και βιντεοκάλυψη βάπτισης με στιγμές που θα ακολουθούν για πάντα την μικρή Ελένη!
Μετά την πρώτη βάπτιση του Δημήτρη πριν 3 χρόνια, το ζευγάρι ο Γιώργος και η Κερασία, μας επιλέξαν και πάλι για την βάπτιση της κορούλας τους την Ελένη!
Με πολλούς καλεσμένους και ακόμα περισσότερη αγάπη να περιβάλλουν την μικρή Ελένη φωτογραφήθηκε με χαμόγελα στο φακό μας με τους παππούδες της γιαγιάδες τους θείους και τις θείες!
Η Βάπτιση στο προαύλιο στον Άγιο Τρύφωνα είναι φανταστικά διότι έχει το πάρκο με γκαζόν και πολλά δέντρα…
Ένα άλμπουμ ψηφιακό με στιγμές της βάπτισης που θα μείνουν ανεξίτηλες με τα πιο ζωηρά χρώματα της fuji silk για να θυμήσουν στους γονείς και στην μικρή Ελένη την βάπτιση της!
Κοιτάξτε τον τιμοκατάλογο μας για φωτογράφιση και βιντεοκάλυψη γάμου και βάπτισης και να έχετε απορίες διαβάστε τι άρθρο με συχνές ερωτήσεις ζευγαριών που τις έχουμε απαντήσει για να κερδίσετε χρόνο!
Επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε επιπλέον διευκρινίσεις για την επαγγελματική φωτογράφιση της βάπτισης του παιδιού σας!