ΓΙΑΝΝΗΣ - ΝΙΚΟΛΕΤΑ | Η ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥΣ!


| Rate this article | Κατηγορία: Portfolio Comment count: γάμοςTAG-SPACE-PORTFOLIO

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά… λένε οι σοφοί! Τελικά έχουν απόλυτο δίκαιο! Η φωτογράφηση του γάμου τους ήταν από τις πιο ενδιαφέρουσες, και τι δεν είχε αυτός ο γάμος ! Εκτός από τον τέλειο συγχρονισμό σύμφωνα με το σενάριο του φωτογραφείου είχε μια όμορφη νύφη και ένα γαμπρό με new look... τρομάξαμε να τον γνωρίσουμε… 12 χρόνια είχε μακριά μαλλιά έως την μέση και την μέρα του γάμου του αποφάσισε να τα κουρέψει!ο γάμος τους έγινε στον Αγιο Δημήτριο στην Νέα Δημητριάδα Βόλου, η πρώτη γαμήλια φωτογράφηση έγινε στην κουζίνα του volos palace και η δεξίωση, στο ίδιο ξενοδοχείο όπου εντυπωσίασαν τους καλεσμένους με τον χορό τους οι δύο χορευτές με την ομάδα τους! Την άλλη μέρα ήμασταν στο πανθεσσαλικό στάδιο και στην Άλλη μεριά Πηλίου για την γαμήλια φωτογράφηση του ζευγαριού!

Εισβολή χορευτών στο γαμήλιο πάρτυ του Γιάννη και της Νικολέτας!

Όταν η μουσική άλλαξε ρυθμό τότε ξεκίνησε το πάρτυ! Ένα λάθος του #DJ άλλαξε όλο το #χορευτικό! Ένα #υπερθέαμα που δεν έχετε ξαναδεί!!! Η #δεξίωση έγινε στο ξενοδοχείο #volos palace! παραγωγή #βίντεο από το φωτογραφείο πανόραμα Βόλου www.fotopanorama.gr!

Δημοσιεύτηκε από Φωτογραφείο Πανόραμα στις Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015
Βίντεο κλιπ γάμου | Γιάννης - Νικολέτα |

Το βίντεο κλιπ περιέχει στιγμές από την προετοιμασία του γαμπρού και της νύφης, την γαμήλια τελετή στον Αγιο Δημήτριος και τέλος την δεξίωση στο volos palace!!!

Δημοσιεύτηκε από Φωτογραφείο Πανόραμα στις Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015

Φωτογραφειο

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα, για να σας δώσουμε την οικονομικότερη προσφορά!

2421029717  info{at}fotopanorama.gr

Μεταμορφώσεως - Γ.Καρτάλη Βόλος

Οικονομικα πακετα γαμου και βαπτισης 
εξόφληση σε 6 άτοκες δόσεις!

Copyright © 2017 Studio Panorama. All rights reserved.