ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Χριστουγγενιάτικα κάλαντα

| Κατηγορία: News

Άφωνοι μείναμε σήμερα στο φωτογραφείο έπειτα από την ευχάριστη Χριστουγεννιάτικη έκπληξη που δεχτήκαμε από το 9ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου. Μέχρι σήμερα είχαμε συνηθίσει στις υπέροχες σχολικές γιορτές που διοργανώνει πάντα με επιτυχία η διευθύντρια του σχολείου. Σήμερα όμως η ίδια και εκπρόσωποι των μαθητών του σχολείου έψαλλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων μέσα στο φωτογραφείο. Αυτό το υπέροχο πνεύμα των Χριστουγέννων μας μετέφεραν 16 παιδικές φωνές που με την συνοδεία μίας κιθάρας, προσπάθησαν να μαζέψουν χρήματα για τις ανάγκες του σχολείου. Σε αυτή τη προσπάθεια συμβάλαμε και εμείς χρηματικά, πράγμα που δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε σε κάτι τόσο οργανωμένο και με καλό σκοπό.
Ένα μεγάλο μπράβο στην διευθύντρια Μαρία Διούδη για όλα όσα κάνει για το σχολείο της όλα αυτά τα χρόνια.
Ευχόμαστε καλή πρόοδο στα παιδιά, Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2014!

Enjoyed this article? Share it

Φωτογραφειο

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα, για να σας δώσουμε την οικονομικότερη προσφορά!

2421029717  info{at}fotopanorama.gr

Μεταμορφώσεως - Γ.Καρτάλη Βόλος

Οικονομικα πακετα γαμου και βαπτισης 
εξόφληση σε 6 άτοκες δόσεις!

Copyright © 2017 Studio Panorama. All rights reserved.

Φωτογραφειο Πανοραμα

Εσείς σχεδιάζετε την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας.... Εμείς αναλαμβάνουμε με τον πιο καλλιτεχνικό τρόπο να την θυμάστε για πάντα! Αποτυπώνουμε την κάθε στιγμή του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας με σύμμαχο μας την τεχνολογία και τις γνώσεις μας πάνω στην φωτογραφία και το βίντεο!

Ο γαμος σας ειναι το εργο τεχνης μας!

Γνωριζετε ο,τι

full HD

Το studio πανόραμα διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας! Ακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις ώστε να είναι το φωτογραφείο πανόραμα ένα από τις πρώτες σας επιλογές για την κάλυψη του γάμου ή της βάπτισης του παιδιού σας!

DOLBY digital

Με τον πιο κρυστάλλινο ήχο παρουσιάζουμε τον γάμο σας σε blu ray ή σε DVD. Με τους κώδικες της dolby είναι επεξεργασμένο το υλικό του βίντεο! Δυνατότητα να ακούσετε πραγματικό surround και να ζήσετε ξανά ως θεατές πλέον την ημέρα του γάμου σας! 

Ψηφακό άλμπουμ

Το φωτογραφείο πανόραμα από το 2007 διαθέτει δικό του εργαστήρι δημιουργίας, εκτύπωσης και βιβλιοδεσίας ψηφιακών άλμπουμ. Το ψηφιακό σας άλμπουμ είναι δεύτερης γενιάς μιας που μπορεί και επιζεί μέσα στο νερό για μήνες! Μαζί με το άλμπουμ σας παρέχουμε και εγγύηση αντικατάστασης στην εκτύπωση και το δέσιμο!

online Print 
εκτυπωση φωτογραφιων απο το σπιτι!

Facebook Page

Google Plus