ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

on line print

| Κατηγορία: News

Εδώ και 25 χρόνια το φωτογραφείο Πανόραμα είναι κοντά στον επαγγελματία και ερασιτέχνη φωτογράφο ικανοποιώντας κάθε του επιθυμία και απαίτηση. Φέτος καινοτομούμε με την υπηρεσία OnLinePrint, προκειμένου να διευκολύνουμε τους πελάτες που μας στηρίζουν και μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια, άλλα και αυτούς που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία της high definition εκτύπωσης φωτογραφιών. Η υπηρεσία onlineprint διασφαλίζει τα προσωπικά και πνευματικά δεδομένα των φωτογραφιών σας σε ιδιωτικό server υψίστης ασφαλείας προσβάσιμο μόνο από το φωτογραφείο Πανόραμα. Τα αρχεία σας είναι απόλυτα ασφαλή και μη ορατά από άλλους πελάτες που χρησιμοποιούν την ίδια υπηρεσία. Η παραλαβή των φωτογραφιών γίνεται από το κατάστημα ή με courier εάν βρίσκεστε εκτός της πόλης του Βόλου. 

ON LINE PRINT

Enjoyed this article? Share it

Φωτογραφειο

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα, για να σας δώσουμε την οικονομικότερη προσφορά!

2421029717  info{at}fotopanorama.gr

Μεταμορφώσεως - Γ.Καρτάλη Βόλος

Οικονομικα πακετα γαμου και βαπτισης 
εξόφληση σε 6 άτοκες δόσεις!

Copyright © 2017 Studio Panorama. All rights reserved.

Φωτογραφειο Πανοραμα

Εσείς σχεδιάζετε την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας.... Εμείς αναλαμβάνουμε με τον πιο καλλιτεχνικό τρόπο να την θυμάστε για πάντα! Αποτυπώνουμε την κάθε στιγμή του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας με σύμμαχο μας την τεχνολογία και τις γνώσεις μας πάνω στην φωτογραφία και το βίντεο!

Ο γαμος σας ειναι το εργο τεχνης μας!

Γνωριζετε ο,τι

full HD

Το studio πανόραμα διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας! Ακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις ώστε να είναι το φωτογραφείο πανόραμα ένα από τις πρώτες σας επιλογές για την κάλυψη του γάμου ή της βάπτισης του παιδιού σας!

DOLBY digital

Με τον πιο κρυστάλλινο ήχο παρουσιάζουμε τον γάμο σας σε blu ray ή σε DVD. Με τους κώδικες της dolby είναι επεξεργασμένο το υλικό του βίντεο! Δυνατότητα να ακούσετε πραγματικό surround και να ζήσετε ξανά ως θεατές πλέον την ημέρα του γάμου σας! 

Ψηφακό άλμπουμ

Το φωτογραφείο πανόραμα από το 2007 διαθέτει δικό του εργαστήρι δημιουργίας, εκτύπωσης και βιβλιοδεσίας ψηφιακών άλμπουμ. Το ψηφιακό σας άλμπουμ είναι δεύτερης γενιάς μιας που μπορεί και επιζεί μέσα στο νερό για μήνες! Μαζί με το άλμπουμ σας παρέχουμε και εγγύηση αντικατάστασης στην εκτύπωση και το δέσιμο!

online Print 
εκτυπωση φωτογραφιων απο το σπιτι!

Facebook Page

Google Plus