ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΝΕΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΚΑΜΕΡΑ ΓΕΡΑΝΟΣ

| Κατηγορία: News

Νέος εξοπλισμός για το κινηματογραφικό συνεργείο του φωτογραφείου πανόραμα! Ένας γερανός κάμερα για να ξεχωρίζει το bluray  ή το DVD του γάμου σας από όλα τα υπόλοιπα! Το φωτογραφείο πανόραμα εγγυάται το τέλειο αποτέλεσμα στην ποιότητα και την σκηνοθεσία του γάμου σας. Το κινηματογραφικό συνεργείο του φωτογραφείου επανδρωμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εκπαιδευμένο σε νέα σκηνοθεσία γάμου από σκηνοθέτες της Ευρώπης και της Αμερικής, είναι έτοιμο για κάθε πρόκληση! Σεμινάρια νέας σκηνοθεσίας γάμου που έγιναν στην Ελλάδα από ξένους σκηνοθέτες και παραβρέθηκαν οι εικονολήπτες και οι μοντέρ του φωτογραφείου πανόραμα!

Ο γερανός κάμερα είναι απαραίτητος για τη νέα σκηνοθεσία γάμου που θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται στη σεζόν 2014!

 

Enjoyed this article? Share it

Φωτογραφειο

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα, για να σας δώσουμε την οικονομικότερη προσφορά!

2421029717  info{at}fotopanorama.gr

Μεταμορφώσεως - Γ.Καρτάλη Βόλος

Οικονομικα πακετα γαμου και βαπτισης 
εξόφληση σε 6 άτοκες δόσεις!

Copyright © 2017 Studio Panorama. All rights reserved.

Φωτογραφειο Πανοραμα

Εσείς σχεδιάζετε την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας.... Εμείς αναλαμβάνουμε με τον πιο καλλιτεχνικό τρόπο να την θυμάστε για πάντα! Αποτυπώνουμε την κάθε στιγμή του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας με σύμμαχο μας την τεχνολογία και τις γνώσεις μας πάνω στην φωτογραφία και το βίντεο!

Ο γαμος σας ειναι το εργο τεχνης μας!

Γνωριζετε ο,τι

DOLBY digital

Με τον πιο κρυστάλλινο ήχο παρουσιάζουμε τον γάμο σας σε blu ray ή σε DVD. Με τους κώδικες της dolby είναι επεξεργασμένο το υλικό του βίντεο! Δυνατότητα να ακούσετε πραγματικό surround και να ζήσετε ξανά ως θεατές πλέον την ημέρα του γάμου σας! 

Ψηφακό άλμπουμ

Το φωτογραφείο πανόραμα από το 2006 διαθέτει δικό του εργαστήρι δημιουργίας, εκτύπωσης και βιβλιοδεσίας ψηφιακών άλμπουμ. Το ψηφιακό σας άλμπουμ είναι δεύτερης γενιάς! Μαζί με το άλμπουμ σας παρέχουμε και εγγύηση αντικατάστασης στην εκτύπωση και το δέσιμο!

Κάμερες 4K

Το studio πανόραμα διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας! Ακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις ώστε να είναι το φωτογραφείο πανόραμα ένα από τις πρώτες σας επιλογές για την κάλυψη του γάμου ή της βάπτισης του παιδιού σας!

Φωτογραφικές

Αντικαθεστούμε κάθε χρόνο τα μοντέλα των φωτογραφικών μας μηχανών με το τελευταίο μοντέλο της Nikon. To 2018 έχουμε στην κατοχή μας το θρύλο της nikon d850 με φακούς 24-70 2,8.

online Print 
εκτυπωση φωτογραφιων απο το σπιτι!

 

Facebook Page

Google Plus