ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΗ

| Κατηγορία: News

Μία νέα πρωτοποριακή υπηρεσία έρχεται να προστεθεί στο πακέτο γάμου φωτογράφησης και βιντεοκάλυψης. Ξεχάστε τα κλασικά βιβλία ευχών που αγοράζατε από τα βιβλιοπωλεία και όλα είναι ίδια… Αλλάζουμε τα δεδομένα για τα βιβλία ευχών στους γάμους… Πλέον τα βιβλία ευχών είναι μοναδικά για κάθε γάμο!!! Το βιβλίο ευχών είναι με φωτογραφίες σας εκτυπωμένες πάνω στις σελίδες του και με εξώφυλλο δική σας φωτογραφία σε ποιότητα δέρμα και δερματίνη ή άλλα πολλά εξώφυλλα, εκτυπώνετε σε χαρτί  Fine Art και έχει ως αποτέλεσμα την τέλεια ποιότητα εκτύπωσης και την εύκολη γραφή ευχών από τους καλεσμένους σας.  Η νέα υπηρεσία του φωτογραφείου περιλαμβάνει:

την φωτογράφιση του ζευγαριού πριν τον γάμο, την επεξεργασία των φωτογραφιών με ιδικά προγράμματα που δίνουν την αίσθηση πως είναι editorial μόδας, την εκτύπωση του βιβλίου ευχών, το δέσιμο με άριστα υλικά για να μην σκίζετε και να μην επηρεάζεται από την υγρασία και το εξώφυλλο που είναι η φωτογραφία σας εκτυπωμένη.

Το βιβλίο ευχών κατασκευάζεται εξολοκλήρου στο εργαστήριο του φωτογραφείου πανόραμα και έχει σχεδόν την ίδια τιμή  με το κλασικό βιβλίο ευχών!

 

Enjoyed this article? Share it

Φωτογραφειο

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα, για να σας δώσουμε την οικονομικότερη προσφορά!

2421029717  info{at}fotopanorama.gr

Μεταμορφώσεως - Γ.Καρτάλη Βόλος

Οικονομικα πακετα γαμου και βαπτισης 
εξόφληση σε 6 άτοκες δόσεις!

Copyright © 2017 Studio Panorama. All rights reserved.

Φωτογραφειο Πανοραμα

Εσείς σχεδιάζετε την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας.... Εμείς αναλαμβάνουμε με τον πιο καλλιτεχνικό τρόπο να την θυμάστε για πάντα! Αποτυπώνουμε την κάθε στιγμή του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας με σύμμαχο μας την τεχνολογία και τις γνώσεις μας πάνω στην φωτογραφία και το βίντεο!

Ο γαμος σας ειναι το εργο τεχνης μας!

Γνωριζετε ο,τι

full HD

Το studio πανόραμα διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας! Ακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις ώστε να είναι το φωτογραφείο πανόραμα ένα από τις πρώτες σας επιλογές για την κάλυψη του γάμου ή της βάπτισης του παιδιού σας!

DOLBY digital

Με τον πιο κρυστάλλινο ήχο παρουσιάζουμε τον γάμο σας σε blu ray ή σε DVD. Με τους κώδικες της dolby είναι επεξεργασμένο το υλικό του βίντεο! Δυνατότητα να ακούσετε πραγματικό surround και να ζήσετε ξανά ως θεατές πλέον την ημέρα του γάμου σας! 

Ψηφακό άλμπουμ

Το φωτογραφείο πανόραμα από το 2007 διαθέτει δικό του εργαστήρι δημιουργίας, εκτύπωσης και βιβλιοδεσίας ψηφιακών άλμπουμ. Το ψηφιακό σας άλμπουμ είναι δεύτερης γενιάς μιας που μπορεί και επιζεί μέσα στο νερό για μήνες! Μαζί με το άλμπουμ σας παρέχουμε και εγγύηση αντικατάστασης στην εκτύπωση και το δέσιμο!

online Print 
εκτυπωση φωτογραφιων απο το σπιτι!

Facebook Page

Google Plus